2019-ben mertünk egy nagyot álmodni és Budapestről „lemenekültünk” Őriszentpéterre, az Őrség szívébe. Őriszentpéter városi rangban van, de inkább csak azért, hogy legyen egy központja az Őrségnek, ez egy szerethető kis családias közösség. Maga az Őrség néhány faluból áll, speciális mikroklímával rendelkezik, szerintünk a Föld rezgései és energiái is itt kicsit különlegesebbek.

Varázslatos világ rejlik itt, mesés a természet, minden fa mögött több élőlény is megbújik, este hangosak a békák és ciripelnek a tücskök. Szaladgálnak a nyulak, őzikék, mókusok, szállnak a fakopáncsok és a gólyák. Reggelente, ha elég korán kelünk, a felszálló párában még manókat és tündéreket is megfigyelhetünk. A naplementéről, pedig elég egy szó… VARÁZSLATOS!

Régi álmunk volt, hogy egyszer leköltözünk ide és itt öregedjünk meg együtt, szeretetben, békességben, nyugalomban. Zsolt egész életét nagy multi cégek alkalmazásában töltötte, Csillának saját vállalkozása volt Budapesten. Majd jött valami, valami, ami arra ösztönzött minket, hogy ne várjunk az álmainkkal, vágjunk bele, hiszen még most bennünk van az a szikra, az a lendület, ami segíthet megvalósítani elképzelésünket. Eladtuk mindenünket, házat, autókat, vállalkozást, kiléptünk a multik által nyújtott látszólagos biztonságból, majd útnak indultunk… Végre megérkeztünk, otthon vagyunk!

Megnyitottuk Nektek az Őrség kapuit, kicsit úgy, ahogy mi szerettünk bele. Egy kis búvóhellyel a zajos világ elől, csendes, családias hangulattal, illatos szobákkal, becsempészve azt a kényelmet, amit mi is kedvelünk. Szeretnénk Vendégeinknek segíteni abban, hogy maximálisan ki tudják használni az itt töltött időt, mit érdemes felfedezni, megnézni, – gyalog, biciklivel, vagy autóval – hol érdemes egy igazi tradicionális Őrségi ételt megkóstolni és nem utolsó sorban, hogy tudtok kapcsolódni ehhez a régióhoz és az itt élő emberekhez.

Bízunk benne, hogy Ti is olyan jó érzéssel és az Őrség iránti kíváncsisággal, nyitottsággal érkeztek az Őri Art Inn-be, mint amilyen szívből jövően szeretnénk megmutatni Nektek ezt a csodálatos vidéket!

Várunk sok szeretettel!

csilla-es-zsolt

Váradi Csilla & Keleti Zsolt

NTAK REGISZTRÁCIÓS SZÁM: PA19002648

Őri Art Inn Panzió

Telefonszám

+36 30 65 50 200
+36 30 33 22 028

Cím

9914 Őriszentpéter
Kovácsszer 67/C

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Panziónk szabad szobáival kapcsolatban kérjük használd IDE kattintva a FOGLALÁS menüpontunkat, ahol az érkezés, majd a távozás dátumának kiválasztását követően a “SZOBÁK ELLENŐRZÉSE” gombra kattintva láthatod az Őri Art Inn Panzió szabad szobáit, illetve apartman házunkat és akár azonnal le is foglalhatod a legjobb áron!

Az itt használt email címét semmilyen más célra nem használjuk, csak a kérdés megválaszolására, ill. ehhez szükséges kapcsolattartásra.

Az ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATOT elolvastam és elfogadom! (Kötelező)

Foglalj közvetlenül weboldalunkon a legjobb áron!

ÍRD BE AZ ÉRKEZÉSED ÉS A TÁVOZÁSOD DÁTUMÁT, MAJD KATTINTS A SZOBÁK ELLENŐRZÉSE GOMBRA ÉS VÁLASZD KI A SZOBÁT VAGY AZ APARTMANT!