FOGLALÁS
A LEGJOBB
ÁRON

Megnyitottuk Nektek az Őrség kapuit, kicsit úgy, ahogy mi szerettünk bele. Egy kis búvóhellyel a zajos világ elől, csendes, családias hangulattal, illatos szobákkal, becsempészve azt a kényelmet, amit mi is kedvelünk. Szeretnénk nektek segíteni abban, hogy maximálisan kitudjátok használni az itt töltött időt, mit érdemes felfedezni, megnézni, – gyalog, biciklivel, vagy autóval – hol tudtok egy igazi tradicionális Őrségi ételt megkóstolni és nem utolsó sorban, hogy tudtok kapcsolódni ehhez a régióhoz és az itt élő emberek szokásaihoz. Bízunk benn, hogy Ti is olyan jó érzéssel szálltok meg itt, mint amilyen jó érzés nekünk, hogy újra “felvirágoztattuk” az Őri Art Inn-t!

Várunk sok szeretettel, foglalj nálunk a legjobb áron közvetlenül most a weboldalunkon!

NTAK REGISZTRÁCIÓS SZÁM: PA19002648

orsegi-panzio-oriartinn-foglalas-3
orsegi-panzio-oriartinn-foglalas-1
orsegi-panzio-oriartinn-foglalas-4

A foglalás garantálásához kérjük, utalja át a teljes összeg minimum 50%-át bankszámlánkra! A fizetendő összegről díjbekérőt küldünk a foglaláskor megadott email címre!

A fennmaradó 50%-ot érkezéskor a helyszínen fizetendő!

Érkezés előtti 10 napig lemondható a foglalás, visszautalásra kerül a befizetett összeg 10% kezelési költség levonása után.

Az érkezést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén a foglalás teljes díja felszámításra kerül.

Bejelentkezés: 14:00-20:00 óra között!

Kijelentkezés: 7:00-10:00 óra között!

Reggeli minden nap: 8:00-10:00 óra között!

Meleg italok, kávé, tea, péksütemény, házi lekvárok, sajtok, felvágottak, frissen készült tojás ételek, idény zöldség, gyümölcs.

Ára:4.500.- Ft/fő és érkezéskor rendelhető.

Szauna házunk nyitva tartása: minden nap 10:00-22:00 Panorámás, infra szauna, finn szauna és sókamra, zuhanyzó áll rendelkezésre, térítésmentesen,  kizárólag vendégeink részére!

Elfogadjuk az OTP, K&H és az MKB Szép Kártyákat és a helyszínen bankkártyával is fizethet biztonságosan!

TRANSZFER

ELŐZETES EGYEZTETÉSSEL TRANSZFER KÉRHETŐ A VASÚTÁLLOMÁSRÓL

Foglalj közvetlenül weboldalunkon a legjobb áron!

ÍRD BE AZ ÉRKEZÉSED ÉS A TÁVOZÁSOD DÁTUMÁT, MAJD KATTINTS A SZOBÁK ELLENŐRZÉSE GOMBRA ÉS VÁLASZD KI A SZOBÁT, APARTMANT VAGY A VENDÉGHÁZAT!